Wyszukiwanie zaawansowane Wyszukiwanie zaawansowane
335

JEŻ Agnieszka - Kuchnia dwudziestolecia. Co i jak jadano

add Twoja notatka 
Opis pozycji

Książka zaprasza czytelników w podróż po bogactwie smaków i zwyczajów kulinarnych dwudziestolecia. Sięgając do ówczesnych książek kucharskich, wspomnień i pamiętników oraz rubryk kulinarnych w gazetach, autorka snuje opowieść o tym, co, jak i gdzie jadano w czasach Drugiej Rzeczypospolitej. Oprócz interesującej części historycznej, w książce znajdziemy 100 przepisów na najróżniejsze potrawy, proste i bardziej wyrafinowane, dobre na co dzień i od święta.

Wydawnictwo: RM, 2016

Format: 235 x 165 mm, 183s.

Stan bardzo dobry

Aukcja
Jesienny Relax. Komiksy, bajki, klasyka i grafiki. Druga aukcja Antykwariatu Epickiego
gavel
Data
16 października 2022 CEST/Warsaw
date_range
Cena wywoławcza
8 EUR
Cena sprzedaży
brak ofert
Pozycja nie jest już dostępna
Wyświetleń: 9 | Ulubione: 0
Aukcja

Antykwariat Epicki

Jesienny Relax. Komiksy, bajki, klasyka i grafiki. Druga aukcja Antykwariatu Epickiego
Data
16 października 2022 CEST/Warsaw
Przebieg licytacji

Licytowane będą wszystkie pozycje

Opłata aukcyjna
5.00%
OneBid nie pobiera dodatkowych opłat za licytację.
Podbicia
  1
  > 10
  200
  > 20
  500
  > 50
  1 000
  > 100
  2 000
  > 100
  5 000
  > 200
 
Regulamin
O aukcji
FAQ
O sprzedawcy
Antykwariat Epicki
Kontakt
Antykwariat Epicki
room
ul. Erazma Ciołka
01-402 Warszawa
phone
+48666604676
keyboard_arrow_up