Wyszukiwanie zaawansowane Wyszukiwanie zaawansowane
670

(Kulinaria). DISSLOWA Marja, Jak gotować. Praktyczny podręcznik kucharstwa.

add Twoja notatka 
Opis pozycji
Jak gotować. Praktyczny podręcznik kucharstwa. 

Poradnik we wszelkich sprawach odżywiania, zestawiania menu, urządzania przyjęć, dekoracji stołu. Przejrzała i uzupełniła Pani Elżbieta. 261 ilustracyj jedno - wielobarwnych według dzieła: "Les secrets culinaires" F. Nietlispach, nagrodzonego złotym medalem na międzynarodowej wystawie sztuki kucharskiej w Zurychu 1930 r. Poznań (b. r.) Wyd. Polskie R. Wegnera. 8 (duża), s. XII, 870, [1], ilustr., opr. ppł. z epoki. 
Otarcia, przybrudz. i zaplamienia opr., grzbiet naprawiany, zabrązowienia i niew. naddarcia pojedynczych kart, ślady zawilgocenia, sw. 853-866 sklejone. 
Aukcja
Antykwariat Wójtowicz. Aukcja znaczków kwestarskich, książek, grafiki i in.
gavel
Data
21 stycznia 2022 CET/Warsaw
date_range
Cena wywoławcza
26 EUR
Cena sprzedaży
57 EUR
Przebicie
220%
Wyświetleń: 33 | Ulubione: 1
Aukcja

Antykwariat Wójtowicz

Antykwariat Wójtowicz. Aukcja znaczków kwestarskich, książek, grafiki i in.
Data
21 stycznia 2022 CET/Warsaw
Przebieg licytacji

Licytowane będą wszystkie pozycje

Opłata aukcyjna
10.00%
OneBid nie pobiera dodatkowych opłat za licytację.
Podbicia
  1
  > 5
  100
  > 10
  200
  > 20
  500
  > 50
  1 000
  > 100
  2 000
  > 200
  5 000
  > 500
  10 000
  > 1 000
 
Regulamin
O aukcji
FAQ
O sprzedawcy
Antykwariat Wójtowicz
Kontakt
Antykwariat Wójtowicz s.c.
room
ul. Szpitalna 19
31-024 Kraków
phone
-
keyboard_arrow_up