Wyszukiwanie zaawansowane Wyszukiwanie zaawansowane
106

Nowa kuchnia śląska pod red. Otylii Słomczyńskiej i Stanisławy Sochackiej [I wydanie]

add Twoja notatka 
Opis pozycji

Nowa kuchnia śląska / pod red. Otylii Słomczyńskiej i Stanisławy Sochackiej, Instytut Śląski - Instytut Naukowo-Badawczy, Opole 1985, I wydanie, s. 523, [1], wymiary 20,5 x 30 cm. Oprawa płócienna z naklejonymi fragmentami oryginalnej okładki broszurowej. Wyklejki z papieru marmurkowego [Pracownia Marmurkownia Magdalena Jurkiewicz]. 

W treści m.in.: Zakąski, Zupy i dodatki do zup, Sosy, Potrawy z mięsa, Potrawy półmięsne, Potrawy z sera i jajek, Potrawy z ryb, Potrawy z mąki, kasz i suchych nasion, Potrawy z warzyw, Potrawy z grzybów, Ciasta i ciasteczka, Desery, Napoje, napitki, nalewki, Przetwory domowe, Zioła w kuchni. Wykaz wykorzystanej literatury. 

Wymiary: 20,5 x 30
Aukcja
Przedświąteczna Aukcja Suszek Books - Lukan, da Vinci, Wyspiański, Przybyszewski, Miciński, Tolkien, Lem, Mróz i inni
gavel
Data
09 grudnia 2022 CET/Warsaw
date_range
Cena wywoławcza
32 EUR
Cena sprzedaży
brak ofert
Pozycja nie jest już dostępna
Wyświetleń: 12 | Ulubione: 2
Aukcja

Suszek Books

Przedświąteczna Aukcja Suszek Books - Lukan, da Vinci, Wyspiański, Przybyszewski, Miciński, Tolkien, Lem, Mróz i inni
Data
09 grudnia 2022 CET/Warsaw
Przebieg licytacji

Licytowane będą wszystkie pozycje

Opłata aukcyjna
10.00%
OneBid nie pobiera dodatkowych opłat za licytację.
Podbicia
  1
  > 5
  50
  > 10
  200
  > 20
  500
  > 50
  1 000
  > 100
  2 000
  > 200
  5 000
  > 500
  10 000
  > 1 000
  20 000
  > 2 000
  50 000
  > 5 000
 
Regulamin
O aukcji
FAQ
O sprzedawcy
Suszek Books
Kontakt
Suszek Books sp. z o. o.
room
Plac Na Groblach 12 / 1
31-101 Kraków
phone
+48531656121
keyboard_arrow_up