KUCHARKA LITEWSKA
Przepisy gruntowne i jasne, własnem doświadczeniem sprawdzone, sporządzania smacznych, wykwintnych, tanich i prostych rozmaitych rodzajów potraw tak mięsnych jako i postnych, oraz ciast, legumin, lodów, kremów, galaret, konfitur i innych desserowych przysmaków... tudzież rozlicznych aptecznych zapasów, konserw i rzadszych specjałów
, ... Z przydaniem na początku książki: Dokładnej dyspozycji stołu,
przez W.A.L.Z.
Wyd. szóste popr. i znacznie pomnożone
Nakładem Autorki
Wilno 1881r., Drukiem Józefa Zawadzkiego, str. 492, format 13x19 cm
TWARDA OPRAWA PÓŁSKÓREK Z EPOKI, ZACHOWANE MIEKKIE OKŁADKI BROSZUROWE
Stan DB-/przekos grzbietu, otarcia okładki, zabrązowienia papieru, ubytki narożników ost. 5 kart, ostatnie 5 kart luzem