Wyszukiwanie zaawansowane Wyszukiwanie zaawansowane
128

GRZYBKI, ich wartość pożywna i sposoby zużycia ...

add Twoja notatka 
Opis pozycji
GRZYBKI, ich wartość pożywna i sposoby zużycia : praktyczne przepisy sporządzania potraw grzybowych na podstawie jarstwa i według najnowszych doświadczeń. Berlin [ok. 1910], Wyd. „Przewodnika Zdrowia”. 22 cm, s. 23, [1], ilustr.
Tyt. na okł., odb. z „Nowej jarskiej kuchni ilustrowanej”. Stan bardzo dobry.
Aukcja
51 Bydgoska Aukcja Antykwaryczna książek, kartografii, grafiki i malarstwa
gavel
Data
10 grudnia 2022 CET/Warsaw
date_range
Cena wywoławcza
13 EUR
Cena sprzedaży
33 EUR
Przebicie
257%
Wyświetleń: 22 | Ulubione: 0
Aukcja

Bydgoski Antykwariat Naukowy

51 Bydgoska Aukcja Antykwaryczna książek, kartografii, grafiki i malarstwa
Data
10 grudnia 2022 CET/Warsaw
Przebieg licytacji

Licytowane będą wszystkie pozycje

Opłata aukcyjna
10.00%
OneBid nie pobiera dodatkowych opłat za licytację.
Podbicia
  1
  > 10
  200
  > 20
  500
  > 50
  1 000
  > 100
  2 000
  > 200
  5 000
  > 500
  10 000
  > 1 000
  20 000
  > 2 000
  50 000
  > 5 000
 
Regulamin
O aukcji
FAQ
O sprzedawcy
Bydgoski Antykwariat Naukowy
Kontakt
Bydgoski Antykwariat Naukowy Wiesław Dreas
room
Stary Rynek 3
85-105 Bydgoszcz
phone
+48 52 322 19 77
keyboard_arrow_up