SZEYBLEROWA Zofia Wilhelmina z Koblanków - Doświadczona gospodyni i kucharka doskonała dla wszystkich stanów czyli Nauka gotowania, smażenia i pieczenia smacznym sposobem wszelkiego mięsa, drobiu, zwierzyny, ryb i jarzyn; robienia melszpeyzów, pieczenia ciast, zaprawiania rozmaitych napojów [...] i robienia rozmaitych kiełbas, kiszek, salcesonów i t. d. Podług osmego wydania niemieckiego na język polski przełożona. Wrocław 1835. W. B. Korn. 16d, s. XXVI, 286. opr. nieco późn. bibliot. ppł.
Otarcia okł., wyklejki podklejone w grzbiecie, nieznaczny ślad zawilgocenia na początku, stan dobry. Wyd. I. Książka zaw. 1.013 przepisów. Nieczęste.
Ostatnio oglądane
Zaloguj się aby zobaczyć listę pozycji
Ulubione
Zaloguj się aby zobaczyć listę pozycji