Kucharz polski.
1635 praktycznych przepisów smacznych, tanich i wystawnych obiadów, pieczenia ciast, smażenia konfitur, przyrządzania lodów, kremów, soków, galaret, napojów chłodzących, likierów, win, wódek, deserów, konserw, wędlin oraz różne sekreta domowe i śpiżarniane, niezbędne dla każdej dobrej i skrzętnej gospodyni. Z ilustracjami i 3 kolorowemi tablicami. Wyd. ósme poprawione i powiększone. Warszawa 1932. Nakł. Księgarni Leitgebera i Ski. 8, s. X, 594, ilustr. w tekście i kolor. na 2 osobn. tabl., opr. pł. introligat., na lico opr. naklejona okł. brosz.
Ślady niew. przybrudzeń opr. Stan dobry. Reprint. Warszawa 1990. "Dom Słowa Polskiego".
Ostatnio oglądane
Zaloguj się aby zobaczyć listę pozycji
Ulubione
Zaloguj się aby zobaczyć listę pozycji